Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Πίσω από την…κουρτίνα




Λίγο η κρισιμότητα του αγώνα, λίγο τα παράπονα που είχαν οι άνθρωποι του Ηρακλείου από τις αποφάσεις του Σφακιανάκη, αλλά και του β' βοηθού Γεωργαράκου στο ντέρμπι με τον Χολαργό και το... κακό δεν άργησε να γίνει! Η τοποθέτηση του Παναγιώτη Βαρούχα, που βρέθηκε στο γήπεδο Χολαργού Α', περί καλής διαιτησίας αποδείχθηκε αρκετή για να προκαλέσει την απάντηση! 'Μιλάει κι ο Βαρούχας' ήταν η σχετική ατάκα που εκστόμισε φίλαθλος του 'κυανόλευκου' σωματείου...



*Ο προπονητής αρκετά έμπειρος στον χώρο του αθηναϊκού ποδοσφαίρου για να το έκανε κατά λάθος. Όπως και να έχει, πάντως, η… λαδιά έγινε και τώρα έβαλε τον παίκτη του να παλεύει με τα…θηρία. Άσχετα αν έκανε ή, δεν έκανε αυτός το τηλεφώνημα.

*Και μετά σου λέει ότι ο προπονητής γνωρίζει όλα όσα αφορούν την ομάδα του. Όπως φαίνεται, όμως, όλα εκτός από τους παίκτες του. Το Σάββατο οι δύο βασικοί μικροί της ομάδας αγωνίστηκαν με το εφηβικό, εν αγνοία του, με αποτέλεσμα να αποκλειστούν από την αποστολή για το ντέρμπι της επόμενης ημέρας. Είναι και αυτό ένας από τους λόγους της ήττας και μάλιστα σε ένα ματς που αγωνίζονταν με παίκτη περισσότερο.

*Ετσι είναι… Ο ένας πρόεδρος είδε τα ζόρια τον Γενάρη και έδωσε χρήματα, ο άλλος τα είδε και δεν θέλησε να το πιστέψει. Μόλις, όμως, ο πρώτος κέρδισε τον δεύτερο άνετα, του δεύτερου του έφταιγαν μέχρι και τα… καθίσματα του γηπέδου.

*Σε τρεις ημέρες νόμιζε ότι θα άλλαζε την εικόνα ολόκληρης της σεζόν και έλεγε δεξιά και αριστερά ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μην κερδίσει το Σάββατο. Μετά την ισοπαλία, ο προπονητής κατηγορούσε τον προκάτοχό του για την εικόνα που έδειξε η ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου