Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Διπλή εκδήλωση για την ιστορία του ΑΣ Παπάγου και του Αστέρα Εξαρχείων

Με δύο εκδηλώσεις, που κοινό παρονομαστή έχουν τον Κώστα Παπαροδόπουλο, θα έρθουν στην δημοσιότητα στιγμές από το παρελθόν του ΑΣ Παπάγου και του Αστέρα Εξαρχείων. Ο Παπαροδόπουλος διαθέτει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, το οποίο θα εκτεθεί, ώστε οι φίλοι και όχι μόνο της ομάδας να γνωρίσουν στιγμές από την ιστορία των δύο σωματείων.
 

Η πρώτη εξ αυτών αφορά τον ΑΣ Παπάγο και θα πραγματοποιηθεί στην λέσχη φίλων ποδοσφαίρου στο γήπεδο του Παπάγου, την Παρασκευή 1 Απριλίου στις 19.30. Σε αυτή θα εκτεθούν φωτογραφίες από το 1967 και έπειτα και αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τους νεότερους να γνωρίσουν το παρελθόν των «στρατηγών».

Επιπρόσθετα, το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Απριλίου στο πολιτιστικό κέντρο του δήμου Αθηναίων (οδός Τσαμαδού 9) θα γίνει έκθεση με φωτογραφικό υλικό από το αρχείο του Κώστα Παπαροδόπουλου, καθώς και προσωπικά ντοκουμέντα και υλικό από την προσωπική συλλογή του αείμνηστου Μιχάλη Λώλου.

Πρόκειται αναμφίβολα για δύο σημαντικές εκθέσεις, όπου εκτός από τους φίλους των δύο σωματείων, αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση για τους φίλους του ποδοσφαίρου να δουν φωτογραφικό αρχείο από τις… ρομαντικές εποχές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου