Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ανακοίνωση Αγίου Δημητρίου για τα έκτροπα στου Ζωγράφου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αγιος Δημήτριος για τα συμβάντα στο γήπεδο του Ζωγράφου. Η ομάδα του Μπραχαμίου μετά την σαββατιάτικη ήττα από τον Αστέρα Ζωγράφου δέχθηκε επίθεση από αγνώστους (με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έφεραν διακριτικά άλλης ομάδας και συγκεκριμένα μεγάλης ΠΑΕ), με τους αγνώστους να φτάνουν στο σημείο να πετούν βόμβα μολότοφ στο πούλμαν της αποστολής του σωματείου του Μπραχαμίου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αγιος Δημήτριος και υπογράφει ο πρόεδρος της ομάδας Μανώλης Τζινευράκης, μεταξύ άλλων κατηγορεί τον διοικητή του τμήματος Ζωγράφου, κύριο Λέτσα, ενώ δεν παραλείπει να αφήσει αιχμές και για την διαιτησία. Τέλος, ζητά από την ΕΠΣΑ να τιμωρήσει με βαριές τιμωρίες τους υπεύθυνους για το περιστατικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μετά τη σφαγιαστική διαιτησία του Παπαγεωργίου, αλλά και την δολοφονική απόπειρα από οπαδούς, είμαστε ακόμα ζωντανοί και θα παραμείνουμε ζωντανοί. Η ομάδα μας είναι δυνατή και θα το βλέπετε κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Κατά την άποψή μας, τα γεγονότα βαραίνουν και τον διοικητή του Α.Τ. Ζωγράφου Λέτσα, ο οποίος έμεινε αμέτοχος και έβλεπε να μας καίνε. Εμείς περιμένουμε από την ΕΠΣΑ βαριές τιμωρίες στους υπαίτιους».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου