Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Τετραπέρατη και κυπελλούχος η Προοδευτική


Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε τον τελικό κυπέλλου Πειραιά η Προοδευτική, καθώς διέλυσε με 4-1 τους Ερασιτέχνες του Εθνικού και πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου. Το συγκρότημα του Τάσου Τασιόπουλου έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του, δεδομένου ότι άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με κοντινό σουτ του Ζίζηλα. Οι τυπικά γηπεδούχοι λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν στο 10’, όμως το φάουλ του Σαλίμπασα προσέκρουσε στο αριστερό δοκάρι του Μηλιώνη. Τελικά ο ίδιος παίκτης στο 68’ στάθηκε πιο τυχερός και έγραψε το 1-1 με σουτ, όμως η χαρά των παικτών του Εθνικού κράτησε μόνο για πέντε λεπτά, καθώς στο 73’ ο νεοεισελθόντας Γρίβας έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους «βυσσινί» με κεφαλιά. Η «Προό» ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 83’ με ασύλληπτο σουτ του Μπιρμπίλι, ενώ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χατζηγεωργαλλής έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

ΕΡ. ΕΘΝΙΚΟΥ: Μεϊμαρόγλου, Τσιούμας, Ιατρού, Σαμλίδης (79’ Γκορόγιας), Σαλίμπασας, Μωυσιάδης (46’ Μάντζιος), Μπίτσας, Κυριακάκης, Κατσιγιάννης, Γκιόκας (78’ Σαμπράκος).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μηλιώνης, Ζίζηλας, Χαλκιάς, Χόρτσας, Τσιαντούλης (78’ Χατζηγεωργαλλής), Ουσταμπασίδης (70’ Γρίβας), Μπιρμπίλι, Λέκκας, Λαζάρου (86’ Πούλιος), Γεωργούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου